Tuesday, January 17, 2012

Magazin online de jucarii: Nichiduta – Bucuria piticilor

Recunosc ca sunt putin invidioasa pe copilasii din ziua de azi. Bine… putin mai mult, dar nu sunt ei vinovati pentru acest sentiment dezorientant, ci producatorii tuturor jucariilor din lume si a casutelor din povesti.

Tin minte ca si pe vremea noastra existau cateva obiecte asemanatoare, mai incolore, simple, dar existau. Problema era ca nu prea se puteau bucura toti copiii de ele si cine avea parte de asa tratament maiestros, nu stia sa se bucure.

Ideea este ca au aparut treptat, treptat, atatea si atatea modele de jucarii, casute de basm, printese, pitici, masinute, trasuri cu Barbie si Kent, caluti roz cu par balai si multe alte lucruri, care doar ma fac sa traiesc asa intr-o lume plina de povesti in momentul cand interactionez cu ele si singurul lucru de care imi pare rau este faptul ca nu mai sunt copil.
Nu ca nu m-as mai putea simti copil, dar dupa cum am mai spus, dimensiunile sunt altele acum :) )
Am inceput sa visez asa de cand am tot dat peste fel si fel de magazine. De data asta am nimerit in magazinul online Nichiduta, pe care eu l-am numit bucuria piticilor, din simplul motiv ca are de toate pentru toti copilasii.

Un magazin foarte colorat si foarte primitor, cu multe cadouri si oferte si preturi acceptabile. Have fun!
Pentru mai multe detalii intrati aici.

0 comments:

Post a Comment