Wednesday, December 4, 2013

Idei de cadouri pentru Mos Nicolae si Mos Craciun


Sezonul Sarbatorilor de iarna debuteaza cu venirea lui Mos Nicolae / Mos Craciun, iar toti copii asteapta nerabdatori venirea lui si isi pregatesc ghetutele din timp. Ei sunt cei care se bucura cel mai mult de venirea lui, amintiti-va cat de frumos era sa ne trezim de dimineata si sa gasim ghetutele doldora de cadouri, dulciuri si fructe.
cadouri mos nicolae craciun
Daca sunteti in pana de idei, iata cateva sugestii de cadouri haioase pentru cei mici: o patura haioasa cu ren si jucarii de plus cu reni le vor tine compania cand la culcare in serile friguroase de iarna. Setul de ornamente handmade contine 3 markere si 3 ornamente din lemn: Mos Craciun, omul de zapada si un ren zambaret. Copiii vor fi foarte incantati sa ii deseneze, exact asa cum isi doresc ei.


Calendarul Om de zapada ii va ajuta sa tina socoteala zilelelor pana la venirea mosului cu cadourile mult dorite. Sapunul Mos Craciun ii va distra copios pe cei mici si se vor spala pe maini constiinciosi.

Casuta de poveste te duce cu gandul la povestile de iarna spuse la gura sobei si se va incadra perfect in camera copilului tau, iar papusa colindatoare va deveni preferate fetitei tale. Imbracata gros, cu caciula pe cap aceasta tine in mana un cadou si ne vesteste venirea Sarbatorilor de Iarna.
Si pentru ca nu doar cei mici cred in Mos Nicolae / Mos Craciun si noi, adultii asteptam cuminti cadouri de la el. Pentru “el” poti alege o pereche de manusi touchscreen care il vor ajuta sa isi foloseasca cu usurinta smartphone-ul in sezonul rece. O racleta rosie cu blanita il va ajuta sa isi curete cu usurinta parbrizul masinii. Poti de asemenea sa ii iei un tricou haios: un ren obosit de la atata carat, un mos modern in binecunoscutii Conversi si un mos care se lasa asteptat sunt personajele vedete din aceasta perioada.

Pentru ca in cazul femeilor nu poti da gres cu o bijuterie, poti sa ii iei linistit o bijuterie. Un pandantiv in forma de acadea ce iti face cu ochiul, o patina ce te ademeneste sa treci pe pationar sau un bradut ce asteapta sa fie impodobit te duc cu gandul la magia Sarbatorilor de Iarna.

Un ceainic decorat cu motive de sarbatoare frumos ambalat intr-o cutie rosie asteapta sa fie daruit prietenei tale sau mamei. Vor aprecia cu siguranta cadoul si vor savura ceaiul cu gandul la Craciun.

Toate aceste cadouri sunt inspirate din frumusetea Sarbatorilor de Iarna si ii vor bucura pe cei dragi de Mos Nicolae / Mos Craciun, iar daca comanzi pana pe 04 decembrie ai livrare gratuita, tocmai la timp pentru Mos Nicolae pe Fungift.ro!

Acum putem sa il asteptam in liniste pe Mos Nicolae / Mos Craciun

0 comments:

Post a Comment