Monday, April 23, 2012

Cadouri de Mos Nicolae pentru copii

Cadouri de Mos Nicolae pentru copii: jucarii, produse bio, carucioare, patuturi, scaune auto si multe altele!
Strollers.ro vine cu reduceri de 5% la toate produsele comandate si oferte speciale.

Ai de asemenea transaport gratuit la o multitudine de produse. Inscrie-te la tombola de sarbatori si castiga unul din cele 10 vouchere in valoare de 100 RON.

Cadouri de Mos Nicolae de la Strollers

Sarbatorile de iarna sunt un bun prilej pentru parinti de a cumpara cadouri practice pentru copiii lor beneficiind de reducerile si promotiile sezonului.

Anul acesta Strollers.ro vine cu reduceri de 5% la toate produsele comandate si oferte speciale. Ai de asemenea transaport gratuit la o multitudine de produse.
Inscrie-te la tombola de sarbatori si castiga unul din cele 10 vouchere in valoare de 100 RON.

Cadouri de Mos Nicolae, ansamblu de joaca gonflabil

Cadouri de Mos Nicolae pentru copii de la Strollers Ansamblu de joaca gonflabil, fabricat din PVC industrial cu cusatura dubla. Este echipat cu saltea pentru sarit, tobogan, cos de baschet, tunele, obstacole, bazin cu bile si perete de catarat.
Este in permanenta conectat la un compresor de aer (inclus).Este prevazut cu kit pentru reparatii minore si geanta de transport.
Reducere 20%

Cadouri de Mos Nicolae, saniuta copii

Cadouri de Mos Nicolae pentru copii de la StrollersDistractia poate sa inceapa….partie!!! Extrem de usor de  manevrat, sania este confectionata din material plastic de inalta calitate, ce ramane flexibil la temperaturi scazute. Dispune de o coarda cu un maner de plastic, pentru o manevrare mai usoara.
Reducere 10%

Cadouri de Mos Nicolae, carucior combo 2 in 1

Cadouri de Mos Nicolae pentru copii de la Strollers Carucior cu parte sport si landou practic pentru plimbarile in aer liber. Landoul are salteluta proprie, cu manere laterale si maner in partea superioara. Rotile din fata sunt pivotante si pot fi blocate, iar manerul caruciorului este reglabil in inaltime.
Reducere 10%

Cadouri de Mos Nicolae, patut pliant

Cadouri de Mos Nicolae pentru copii de la Strollers Pat pliant compatibil cu majoritatea saltelelor datorita dimensiunii sale ce poate fi utilizat si ca loc de joaca.. Dispune 2 nivele de asezare a saltelei, iar instalarea dureaza mai putin de 1 minut. Include sacul pentru carat si dispune de un sistem de transport foarte eficient pe rotile.
Include salteluta pentru baza patului si o jucarie.
Reducere 10%

Cadouri de Mos Nicolae, leagan balansoar

Cadouri de Mos Nicolae pentru copii de la Strollers Leagan-balansoar cu 3 viteze de balansare si 3 jucarii amuzante.
Prezinta sezut reglabil in functie de varsta, este dotat cu salteluta reductor si detine centuri de prindere reglabile.
Are de asemenea consola electronica cu muzica, 6 lumini diferite si sunete.
Reducere 20%

Cadouri de Mos Nicolae, premergator DJ

Cadouri de Mos Nicolae pentru copii de la Strollers Premergator reglabil pe inaltime, ideal pentru copii cu varsta cuprinsa intre 6-12 luni. Dispune de 2 roti fixe in spate si 2 roti pivotante in fata.
Este dotat cu 6 piedici speciale, pentru a preveni rasturnarea premergatorului. Jucaria din dotare prezinta diverse activitati ce stimuleaza dezvoltarea capacitatilor vizuale, auditive si de coordonare ale copilului.
Reducere  10%

Cadouri de Mos Nicolae, scaun de masa Happy Snack

Cadouri de Mos Nicolae pentru copii de la Strollers Scaun pentru servit masa cu structura foarte usoara si spatar reglabil in 3 pozitii. Sistemul de pliere este foarte practic, scaunul sta in picioare cand este pliat.
Detine cosulet pentru depozitare foarte incapator. Este dotat cu suport intre picioare care impiedica alunecarea copilului din scaun.
Reducere 20%
Citeste si alte articole dedicate cadourilor pentru copii de Mos Nicolae.

0 comments:

Post a Comment