Monday, April 23, 2012

BebeBliss.ro – Cu darg pentru bebe

Bebebliss este un magazin dedicat in principal mamicilor, viitoarelor mamici si copiilor de la 0 la 6 ani.
Cu o gama vasta de produse ce cuprinde in momentul de fata peste 3000 de articole venim in intampinarea parintilor cu tot ceea ce acestia au nevoie pentru copilasul lor inca din prima zi de viata.

Gama de produse pe care o acoperim este completa incepand cu patuturi, carucioare si scaune auto, pana la hainute, jucarii si articole de puericultura mica.

Pe langa articolele amintite mai sus punem la dispozitia clientilor nostrii un serviciu unic pe piata online din Romania, si anume posibilitatea de a personaliza prin brodare unele articole dedicate bebelusilor.

Orice produs cu o valoare mai mare de 400 lei beneficiaza de LIVRARE GRATUITA oriunde in tara indiferent daca este vorba de un interfon sau de un carucior.

Desi avem afisat pe site posibilitatea de a returna produsul in 10 zile cu scopul de a creste increderea clientilor, aceasta situatie se iveste foarte rar datorita consilierii optime de care clientul beneficiaza.

De asemenea pentru cresterea vanzarilor pe langa promotiile constant prezente pe site oferim un discount suplimentar de 3% celor ce achizitioneaza un pachet patut + carucior (indiferent de model).

0 comments:

Post a Comment