Friday, June 6, 2014

Port-bebe-ul Manduca-locul unde bebelusul tau se simte cel mai bine

Pe perioada celor 9 luni de sarcina, atat tu, draga mama, cat si puiul tau, v-ati obisnuit sa fiti mereu impreuna, intr-un ritm doar al vostru. Este normal ca si dupa aceasta perioada, cand poti, in sfarsit, sa-ti privesti bebelusul in ochi, sa-ti doresti sa fie lipit de tine. Port-bebe-ul Manduca este solutia optima pentru ca tu si bebelusul tau sa fiti aproape unul de celalalt.
Atunci cand mama iese in parc cu bebelusul sau merge la cumparaturi, urmareste cateva aspecte foarte importante: siguranta copilului, confortul acestuia si satisfacerea cu usurinta a nevoii de hrana. Iar in ceea ce o priveste pe ea insasi, mama urmareste sa fie atinse urmatoarele aspecte: confortul ei, usurinta si libertatea de miscare. Un port-bebe Manduca ofera toate aceste avantaje si chiar mai mult decat atat, deoarece il puteti folosi pana cand copilul face 4-5 ani (aprox. 20 kg).

Chiar daca cel mic incepe sa mearga in picioare in jurul varstei de 1 an, o sa vedeti ca vor fi momente cand va obosi si va dori sa-l carati in brate, ceea ce este destul de obositor pentru parinti, mai ales daca este vorba de distante mari. Cand copilul este mai mare avantajul incontestabil al port-bebe-ului fata de carucior este ca incape cu usurinta intr-o geanta, este foarte usor, il puteti lua cu dvs. peste tot si il puteti folosi doar atunci cand copilul a obosit si nu mai vrea sa mearga pe jos.
Manduca este un port-bebe cu un design unic care face purtatul bebelusului o placere – pentru tine si pentru copiii tai! Este in mod special indicat celor cu probleme de spate, greutatea este foarte bine distribuita pe cei doi umeri si talie.
Copilul este aproape de tine, la fel ca intr-o esarfa port-bebe gen wrap. Este ok pentru vara, pe spatele copilului fiind doar 1 strat de material 100% natural.
Potrivit atat pentru nou nascuti cat si pentru copii:
· pentru nou nascuti (peste 3500g) ofera un suport special, aceasta se va folosi pana la aprox 4-5 luni sau 7 kg.
· rezista pana la aprox 20kg ( in jur de 4-5 ani)
Ofera confort pentru copilul tau
· suportul oferit spatelui si gatului este ajustabil (are o extensie care este ascunsa de un fermoar)
· exterior si umpluturi 55% canepa, 45% bumbac organic
· interior din bumbac organic, controlat, foarte moale si rezistent
· pozitia “M” a picioarelor, pozitie ortopedic corecta, dovedita a fi pozitia perfecta pentru dezvoltarea optima. Previne si chiar ajuta la vindecarea displaziei de sold.
Confort pentru tine
· centuri late pe umeri si sold pentru a se distribui greutatea cat mai bine
· sitemul de prindere pe sold este construit astfel incat sa se potriveasca oricarei persoane
· marsupiul cantareste doar 680g
· Masura unica, potrivita pentru toti parintii, indiferent de dimensiuni si kg. Bretelele au 3 moduri in care pot fi reglate. Talia poate fi reglata pana la circumferinta de 140cm.
Diferite pozitii de purtare: in fata, pe sold, in spate. In fata bretelele pot fi purtate in X sau paralele (la fel ca la un rucsac).
Acest marsupiu este un hibrid, este un mei tai traditional “modernizat”, un soft structured carrier (SSC). Foarte bun pentru parintii activi care vor sa aiba parte de toate beneficiile purtatului, dar care nu au timp/chef sa invete diverse legaturi. Apreciat in mod special de tatici.
La expozitia Kind&Jungend din Koln, Germania, Manduca a castigat premiul Innovation Awards.
Producator: Manduca, Germania.

Pe www.scutecila.ro gasiti port-bebe-ul Manduca in toate culorile. Alege-l pe cel care ti se potriveste.


0 comments:

Post a Comment