Tuesday, January 17, 2012

Cadouri de Pasti pentru copiii din familia ta

Matusile preferate nu aduc cadouri banale, cum ar fi papusi si masinute, haine si rechizite; pentru astea exista mama si tata.

Daca vrei sa iti faci nepotelul fericit, va trebui sa ii oferi jucarii foarte creative si ingenioase care sa il tina captivat.

Pentru un cadou educativ, dar si distractiv, alege „Prima mea carte despre”.

Daca vrei sa il indrepti spre cunoasterea lumii si, de ce nu, catre calatoriile pe care le va face cand va fi mai mare, cumpara-i o harta ilustrata, cum e cea pe care ti-o recomand mai jos.

In locul cartilor de colorat banale, poti sa ii cumperi o cana pe care poate sa deseneze cu creta sau o tabla ca de scoala, pe care sa mazgaleasca in voie.

Nu iese mizerie, deci parintii nu o sa se supere pe tine. De luat in calcul si jocurile creative tematice: un set de tesut, de origami sau de impletit baloane, asa cum vad la circ.

Copiii adora personajele de tot felul. Ca sa nu ii cumperi nepotului tau deja banalele costume, pe care i le cumpara oricum mama de Halloween, alege un set complet de pictat masti pe fata. O sa se distreze de minune, mai greu o sa fie insa pentru mama cand o sa il stearga…

Daca ai prin jur copii cu inclinatii mai artistice, poti sa cumperi un aparat foto subacvatic. O sa il foloseasca mai ales la vara, cand o sa mearga in vacante.

Toata lumea avea, in copilarie, un set de ratuste de baie. Ei, bine, jucariile au mai evoluat de atunci, dar distractia e aceeasi. Gasesti jucarii pentru baie fel de fel, mai ales sub forma de caractere faimoase.

Un cadou cu care sa faci fericiti si parintii ar fi, de exemplu, un sac in care micutul sa isi pastreze jucariile.
Daca vrei sa il inveti sa fie econom, atunci cumpara-i o pusculita. Ca sa fie atras de idee, cumpara-i una intr-o forma simpatica, cu personaje din desenele animate dragi lui.

0 comments:

Post a Comment