Tuesday, January 17, 2012

Carucioare 3 in 1 pentru confort si flexibilitate

Carucioare copii. 3 in 1 pentru confort si flexibilitate. Carucioarele 3 in 1 sunt multifunctionale si iti ofera tot ce ai nevoie pentru iesirile cu bebelusul tau. Majoritatea includ carucior sport, landou si scaun de masina insa te poti bucura si o serie de alte accesorii.

Iata propunerile noastre de carucioare 3 in 1 pentru confortul copilului tau si versabilitatea utilizarii.
Carucioare 3 in 1, carucioarele ideale
Carucior copii. Multifunctional Cangaroo Drift 3 in 1 potrivit pentru copii incepand cu 0+ luni. Este confortabil pentru bebelusi atat landoul, partea sport cat si scoica, datorita dimensiunilor generoase si materialelor cu captuseala moale.

Este ideal pentru orice anotimp. Include carucior sport Drift, landou pentru nou nascuti, cos auto 0-13 kg si gentuta

Carucioare 3 in 1, carucioare pentru nou nascuti
Carucior copii 3 in 1 pentru nou nascuti, ultra usor, dotat cu roti spate gonflabile. Practicalitate ridicata datorita sistemului ingenios de fermoare cu ajutorul carora se transforma scaunul sport in landou.

Multumita rotilor spate de dimensiuni mari ,gonflabile, caruciorul este usor manevrabil, se preteaza atat plimbarilor prin oras, cat si in natura. Copilul dumneavoastra se bucura de un nivel de confort maxim in orice imprejurari.

Carucioare 3 in 1, carucioare cu accesorii incluse
Iata un model de carucior 3 in 1 multifunctional care vine si cu o serie de accesorii incluse. Scaunul se poate monta atat cu fata cat si cu spatele, iar sistemul contine caruciorul sport, landoul si scaunul de masina.

Te bucuri de asemenea de accesorii precum husa de picioare pentru scaunul sport, husa acoperitoare landou, geanta pentru accesorii si pompa pentru umflarea rotilor.

Carucioare 3 in 1, carucioare cu functii multiple
Carucior 3 in 1 cu functii multiple ce include caruciorul model sport, ladoul si scaunul pentru masina. Sunt de asemenea incluse cosul pentru cumparaturi, aparatoarea pentru ploaie si geanta cu saltea de infasat.

Caruciorul are suspensii reglabile la toate rotile, manerul poate fi moodificat in 4 pozitii, iar spatarul este reglabil.

Carucioare 3 in 1, carucioare performante

Carucior 3 in 1 multifunctional si performant. Caruciorul sport beneficiaza de sezut sport care poate fi asezat cu fata catre directia de mers sau cu fata catre parinte.

Cauciucurile gonflabile, discul de frana pe roata din fata, suspensiile pe toate rotile, spatarul reglabil, cadrul din aluminium 100, completeaza caracteristicile tehnice de exceptie ale acestui carucior pentru copii.

Poate fi utilizat pe teren accidentat, stabilitatea si aderenta fiind doar cateva dintre atuurile caruciorului. Este un model de carucior care poate trece cu siguranta si cele mai exigente teste.

Landoul Matrix Light este landoul cu cele mai multe distinctii internationale primite!

0 comments:

Post a Comment