Tuesday, January 17, 2012

Jucarii pentru pitici si accesorii pentru bebelusi!

Cine nu se bucura atunci cand aude de jucarii, inseamna ca nu s-a bucurat de copilarie.

Este trist intr-un fel pentru ca atunci cand esti copil iti doresti sa cresti si sa porti pantofiori cu toc, sa fii doctor, politist, vanzatoare, fotomodel, sa ai macarale, masini multe si lista poate continua.

Iar cand ajungi intradevar la o varsta la care trebuie sa faci ceva din astea si vezi ca incet, incet cresti te maturizezi si nu mai ai loc pe topoganul din parculet sau in casutele construite special pentru copii… poti macar sa te bucuri de ceea ce ai avut si de ceea ce poti avea in continuare pentru copilasii tai.

Eu consider ca nu ne vom maturiza niciodata complet si ca vom avea mereu un suflet de copil.


Jucariile au fost intotdeauna bucuria piticilor si au ajutat foarte mult la dezvoltarea imaginatiei si personalitatii. Prin jocuri descoperim o alta lume, ne formam asa cum stim noi mai bine, reusim sa comunicam altfel si mai prietenos.

Cautand zilele trecute niste jocuri pentru copii, am dat peste un site foarte dragut si foarte colorat.

Nichiduta.ro pare un site destul de ok si aici ma refer la preturi cat si la gama de produse pe care le au in dotare, de la accesorii pentru bebelusi, jucarii si jocuri pentru pitici, pana la carucioare, balansoare, produse de igiena si sanatate.

Acum nu va mai fi greu sa te duci sa alergi cu bebele in burtica pentru a-i alege caruciorul sau jucariile, plus ca am vazut si destule oferte speciale pentru cei mici.

Pentru mai multe detalii intrati aici.

0 comments:

Post a Comment