Sunday, November 17, 2013

BLACK FRIDAY 2013. Ce magazine fac reduceri la JUCĂRII şi haine pentru COPII

Black Friday 2013. Comercianţii români se pregătesc deja de Vinerea Neagră a reducerilor din acest an, care va avea loc pe 29 noiembrie. Şi magazinele de jucării şi articole pentru copii au publicat listele de reduceri pe care le fac în această perioadă.
img_1578_thumb_kids_30517200
La Strollers.ro reducerile la cărucioare ajung până la 14%, la pătuţuri între 12 şi 14%, iar promoţiile la jocurile pe calculator oferite de 101 jucării se ridică la 9 procente.

Black Friday 2014. Multe dintre magazinele online au inceput planurile privind evenimentul din ultima vinere a lunii curente inca din primavara si acum, la cateva saptamani distanta, au inceput sa divulge informatii privind reduceri si strategii, scrie Wall-Street.ro.

eMag.ro este pregatit de cel mai mare Black Friday de pana acum. Fata de anul trecut cand compania a stocat produsele intr-un spatiu special amenajat, insa tot in depozitul principal al retailerului, acum eMag a inchiriat un depozit separat, special pentru acest eveniment.

Mai mult, negocierile cu furnizorii s-au facut „la sange", stocul de produse fiind gandit si achizitionat incepand de inca trei-patru luni.

Mai mult, cel mai mare retailer online din tara va angaja oameni special pentru eveniment. In prezent, compania are in depozit 145 de angajati, urmand sa atinga in perioada de varf 210.

Acelasi lucru il spune si managerul de depozit de la PcGarage Grup, care detine PCFun.ro, PCGarage.ro, ElectroFun.ro si GarageMall.ro. PCGarage nu modifica in mod special cantitatea de produse din depozit si nici nu are un spatiu special de depozitare. Intreb daca angajeaza oameni suplimentari pentru efortul acelor zile.

Un alt jucator important in retailul electroIT, evoMag.ro, anunta reduceri la aproape toate categoriile de produse.

"Ne asteptam ca produsele cele mai cautate sa fie laptopurile, smartphone-urile, tabletele si televizoarele. Cat priveste reducerile, acestea vor ajunge pana la 70%. Reduceri mai mari, de pana la 90% vom oferi la ceasuri, unde WatchShop.ro a pregatit o oferta mult mai atragatoare decat cea de anul trecut, in care vor fi incluse in premiera branduri noi", spune Mihai Patrascu, CEO al companiei.

0 comments:

Post a Comment