Thursday, September 12, 2013

Jucarii pentru copii de la 2 ani la 16 ani

Jucarii pentru copii de la 2 ani la 16 ani – Ce inseamna o jucarie pentru un copil? Poate deveni un bun prieten , daca este aleasa potrivit varstei, potrivit intereselor lui de copil, daca se inscrie ca si personaj al lumii lui pline de culori.
jucarii-pentru-copii-620x264
Poate deveni cel mai bun prieten, daca i-o alegi cu dragoste si in momentul in care i-o darui ii oferi si o poveste pe care copilul s-o indrageasca si s-o dezvolte in imaginatia lui.

De la ce varsta poti cumpara jucarii pentru copii ?

Ele sunt acelea care ii invata sa socializeze, sa-si faca prieteni, sa-si imparta bunurile , sa-si dezvolte abilitatile motrice. In continuare iti dam niste recomandari de jucarii pentru copii pentru fiecare perioada de varsta:

Asadar, la varsta de 1-3 ani copilul se deplaseaza inca mai putin sigur, dar are foarte multa energie iata de ce atunci cand vizitezi magazinul de jucarii pentru copii ar trebui sa pui atragi atentia la jucarii pentru afara (mingi, seturi pentru nisip, masini cu acumulatorii, bicilete) sau pentru interior unde poti apela la piese de puzzle mari, la jocuri LEGO, la imitati de instrumente, bucatarii miniaturale, orice tip de jucarie care ar imita viata adultilor.

La varsta de 3-5 ani sunt la mare cautare jucariile pentru copii care-i atrag prin modul lor de functionare , iata de ce in aceasta perioada te poti focusa pe creioane care se spala,plastilina, cartile de colorat , telefoane jucarie sau casa cu mobila – jucarie, orice tip care i-ar ajuta pe copii sa-si continue pasiunea de a-i imita pe adulti intr-o maniera creativa.

De la 5-7 si dupa aceasta perioada poti apela la jucariile educative care le dezvolta copiilor gandirea creativa si imaginatia: jucarii ce pot reprezenta personaje din povestle si cartile preferate, jucarii cu personalitate, care pot povesti sau intercationa cu copilul tau.

Sper ca te-am ajutat cu sugestii suficiente ca sa alegi jucariile potrivite pentru copii tai.

0 comments:

Post a Comment