Saturday, October 27, 2012

Carucioare pentru bebelusi Tutek

Ce este mai frumos decat venirea unui bebelus pe lume intr-o familie? Cand toata monotonia dispare, apar activitatile noi care tin de supravegherea, ingrijirea si hranirea bebelusului care trebuie facute de ambii parinti. Nu trebuie sa lasam timpul sa treaca fara sa ne bucuram de micutul nou venit pe lume, pentru ca primii ani de viata sunt si cei mai frumosi deoarece relatia de cuplu devine mult mai stransa si mai frumoasa.
Insa, toate aceste lucruri nu trebuie sa ne indeparteze de la activitatile noastre zilnice, iesitul cu prietenii, mersul la cumparaturi sau iesirile romantice impreuna cu sotul si sotia. De aceea au fost create mai multe modele de carucioare pentru copii pentru diferite varste pentru a ne usura munca si pentru a putea iesi la plimbare cu copilul fara sa fim nevoiti sa il ducem in brate oferindu-i micutului un plus de confort.

Avand in vedere ca odata cu trecerea timpului tehnologia a evoluat, si in industria carucioarelor pentru copii modelele au evoluat si s-au creat noi branduri in tendinte cu moda si cu necesitatile unui bebelus. Sunt sigura ca majoritatea mamelor prefera modelele de carucioare tutek pentru ca indeplinesc mai multe functii.

Cel mai vandut carucior tutek pentru bebelus este cel care indeplineste functia 3 in 1 avand sasiu de alumiu care ofera o siguranta mai mare si o manevrare mult mai usoara, scaun sport, landou, cos auto generos in care puteti sa depozitati cumparaturile si jucariile bebelusi, geanta pentru scutece, biberon, mancare etc, maner reversibil si roti gonflabile.

Pretul unui astfel de model de carucior tutek este unul direct proportional cu functiile pe care le indeplineste, este indicat inca de la primele zile dupa nastere a bebelusului deoarece este protejat de soare, ploaie, vant etc. putand avea un somn linistit. In plus nu este necesar sa schimbati caruciorul dupa cateva luni, putand fi folosit pana la varsta de 2-3 ani.

0 comments:

Post a Comment