Tuesday, January 17, 2012

Cadouri de 1 iunie pentru copii

Daca vrei sa invete sa cante la un instrument muzical, ai putea sa-l ajuti oferindu-i o chitara sau un set de tobe.

Costa intre 200 si 400 de lei si desi sunt concepute special pentru cei mici, au caracteristici autentice, asa ca pentru el vor fi sigur mai mult decat jucarii!

In caz ca ii place mult sportul, poti alege intre un cos de baschet, cu 1.000 de lei sau o poarta de fotbal, la 680 de lei.

In felul asta nu-l vei face fericit doar pe el, ci si pe toata gasca, doar va veni sa se joace la el acasa.

Daca il stii mai artist, ai putea sa-i cumperi un sevalet pentru copii, dublu chiar, la 430 de lei pe care sa deseneze si sa picteze impreuna cu un alt prieten. E ideal daca ai doi copii de multumit.

Orice copil isi doreste la un moment dat un telescop cu care sa se uite atent la stele, asa ca iti recomand unul cu adevarat bun, cu ajutorul caruia va putea sa invete despre astronomie. Sigur iti va spune ca vrea sa se faca astronaut dupa ce se va juca cu el. Costa 773 de lei.

Un cadou de efect e si globul pamantesc care leviteaza, ideal daca il oferi unui copil pasionat de geografie. Costa 500 de lei.

Un jeep electric o sa-l faca extrem de fericit; o sa se poate plimba in voie cu el. Sau poate prefera o bicicleta mai speciala, daca e putin mai mare, cu care sa faca diverse trick-uri. Jeep: 1.300 lei. Bicicleta: 750 lei.
Daca vrei sa-l inveti sa economiseasca bani de mic, atunci cumpara-i o pusculita vorbitoare. Se bucura tare haios de fiecare data cand o “hranesti” cu bancnote sau monede. Costa 159 de lei.

Cadoul suprem ar fi o casuta numai a lui, dar in care sa-si poata invita si prietenii. Cati nu ne-am dorit asta cand eram mici? Iata aici o varianta, din lemn masiv, cu usa si ferestre mobile, extrem de simpatica.

0 comments:

Post a Comment