Sunday, November 17, 2013

Cele mai inspirate cadouri pentru copii, PREŢURI cu 50% mai mici

BLACK FRIDAY 2013. Black Friday 2013 vine în sprijinul părinţilor cu reduceri foarte mari la toate accesoriile pentru copii, la hăinuţe, dar şi la piese de mobilier sau electronice destinate îmbunătăţirii vieţii copiilor.
stella_mccartney_kids_pop_up_shop_08249700
De Black Friday, magazinele online dedicate bebeluşilor, dar şi copiilor sunt foarte generoase şi intuiesc nevoile părinţilor. Strategia lor constă în căutarea soluţiei potrivite pentru clienţi:

“Sunt câţiva ani buni de când Bebebliss - Magazin pentru Copii - încearcă să le ofere clienţilor săi produse de calitate la cel mai bun preţ. La noi găsirea unei soluţii potrivite pentru fiecare părinte şi copil primează şi ne-am construit o întreagă strategie bazată pe satisfacerea clienţilor. Toate pentru că mulţumirea clienţilor este şi multumirea noastră, şi doar aşa am putut să ne dezvoltăm an de an şi să oferim clienţilor preţuri speciale”, au declarat reprezentanţii site-ului Bebebliss.

BLACK FRIDAY 2013. “Dacă anul trecut lucrurile au mers atât de bine încât ne-am simţit datori ca anul ăsta să facem din Black Friday un eveniment şi mai spectaculos de care să profite în primul rând clienţii", a spus Alexandra Todeasa de la Bebebliss.

Pe lângă Black Friday prelungit (29-30.11, 01.12 - Black Friday Weekend), magazinul pregăteşte o categorie specială cu Reduceri Masive în care veţi putea găsi produse din toate celelate categorii pe care le găsiţi pe site. Peste 250 de produse vor beneficia aici de un Discount considerabil,(unele chiar peste peste 50%) faţă de preţul normal de pe site.

BLACK FRIDAY 2013 – părinţii sunt aşteptaţi cu surprize spectaculoase

Indiferent ce produs doreşte un părinte pentru copilul său, de la scaune auto, cărucioare, mobilier la jucării sau hăinuţe, acesta va beneficia de o reducere considerabilă de Black Friday 2013.

BLACK FRIDAY 2013 Mai mult, pe toţi clienţii Bebebliss îi aşteaptă surprize foarte mari: “Şi pentru că nici un client care intră pe siteul Bebebliss să nu poată spune că nu a găsit produsul pe care şi-l dorea redus, ne-am decis să oferim discount la Toate Produsele de pe site. Astfel, toţi clientii nostri vor avea de câştigat, indiferent de produsul pe care aleg să-l achiziţioneze. Discountul general este surpriză!!“,au promis reprezentanţii site-ului Bebebliss.

0 comments:

Post a Comment